TURISTIČKI INFORMATIVNI CENTAR DUBROVNIK
Destination Management Company
Turistička agencija
DUBROVNIK
NASLOVNICA      O NAMA      UVJETI KORIŠTENJA      KONTAKTI
Hrvatski English
SMJEŠTAJ AKTIVNOSTI M.I.C.E. POSEBNE PONUDE NAJAM VOZILA

NASLOVNICA / POSEBNE PONUDE / DUBROVNIK CARD

POVRATAK NA PRETHODNU STRANICU
DUBROVNIK CARD

Dubrovačka kartica je ključ koji otvara vrata najznačajnijim znamenitostima grada Dubrovnika i Cavtata omogućavajući vlasniku kartice brojne popuste i uštede u novcu kroz razne pogodnosti.

Ovisno o dužni boravka u Dubrovniku i okolici možete izabrati: dnevnu, trodnevnu i tjednu Dubrovačku karticu.

Dnevna Dubrovačka kartica je jedinstvena ulaznica koja vam omogućava besplatan ulaz u 9 kulturno – povijesnih znamenitosti, top znamenitosti grada Dubrovnika. Trodnevna i tjedna Dubrovačka kartica su jedinstvene ulaznice koja vam omogućuju besplatan ulaz u 9 kulturno – povijesnih znamenitosti, 9 top znamenitosti grada Dubrovnika i 1 znamenitost Cavtata.

Kupnjom Dubrovačke kartice dobiti ćete i autobusnu kartu koja vam omogućava vožnju javnim gradskim prijevozom na području grada Dubrovnika, a uz trodnevnu i tjednu Dubrovačku karticu dobiti ćete i kupone za prigradsku vožnju koje možete iskoristiti za posjet Cavtatu.

Kupnjom Dubrovačke kartice dobiti ćete turistički vodič na 160 strana sa planom grada Dubrovnika i Cavtata, tekstom na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, francuskom i španjolskom jeziku.

jeziku, prekrasnim fotografijama Dubrovnika i okolice, radnim vremenom, adresama i tekstom o kulturnim, spomeničkim i sakralnim znamenitostima u Dubrovniku i Cavtatu, korisnim informacijama i popisom partnera Dubrovačke kartice kod kojih možete ostvariti popuste na njihove usluge.

Uz već nabrojene uštede i pogodnosti kupnjom Dubrovačke kartice omogućeno vam je i korištenje popusta, posebno kreiranih za kupce Dubrovačke kartice u mnogobrojnim restoranima, suvenirnicama, turističkim agencijama.

PREPORUČENI SMJEŠTAJ (rezervirajte online)

IZLETI
 -PRIVATNE TURE
 -GRUPNI IZLETI
 -BRODSKI IZLETI
 -VODIČKE TURE

POSEBNE PONUDE
 -DUBROVNIK CARD
 -GARDEROBA ZA PRTLJAGU

M.I.C.E.
 -SASTANCI I KONGRESI
 -INSENTIVI

NAJAM VOZILA

REZERVACIJA SMJEŠTAJA

Copyright © TIC Dubrovnik d.o.o. - Tourist agency - Placa 21, HR-20000 Dubrovnik, Croatia - ID code: HR-AB-20-060149756