TURISTIČKI INFORMATIVNI CENTAR DUBROVNIK
Destination Management Company
Turistička agencija
DUBROVNIK
NASLOVNICA      O NAMA      UVJETI KORIŠTENJA      KONTAKTI
Hrvatski English
O NAMA

TIC Dubrovnik osnovan je kao samostalni poslovni subjekt, odlukom tadašnjeg Turističkog Društva Dubrovnik, te je s radom počeo 1. svibnja 1964. godine na adresi Placa 21, gdje se nalazi i danas.
Osim glavne poslovnice na Stradunu, TIC je u početku imao još dvije poslovnice, jednu u Gružu, te jednu na Batali.
Od samih početaka do Domovinskog rata, TIC uspješno posluje, a 1994. godine među prvima kreće u proces privatizacije na području Županije, te time postaje prva hrvatska turistička agencija u vlasništvu zaposlenika.
Naše osnovne djelatnosti, od osnivanja do danas, ostale su gotovo iste, a odnose se prvenstveno na pružanje turističkih informacija, rezervacije smještaja, najam vozila, rezervacije i prodaju izletničkih programa, službu mjenjačnice, garderobe za prtljagu, prodaju turističkih publikacija, itd.
Osim navedenoga, specijalizirani smo za svoje područje, imamo stručno osoblje, te odlično poznajemo lokalne turističke resurse. Na taj način smo tokom godina razvili mrežu kvalitetnih pružatelja usluga, u suradnji s kojima, gostu možemo ponuditi najbolju vrijednost za uloženi novac.
U novije vrijeme smo, sukladno potrebama tržiša, više fokusirani na osmišljavanje i realizaciju novih turističkih proizvoda i programa za tržišta posebnih interesa.
Osim turističkog poslovanja, od 2012. godine registrirani smo i kao ovlaštena agencija za promet nekretnina.Copyright © TIC Dubrovnik d.o.o. - Tourist agency - Placa 21, HR-20000 Dubrovnik, Croatia - ID code: HR-AB-20-060149756